Pasi ta keni instaluar PLEX në Celularin tuaj ju do te beni Sign Up nëpërmjet emailit që do të duket kështu:

Pasi ta keni hapur Aplikacionin ne Celularin tuaj dhe keni shtypur ne Sign Up, ju do te zgjedhni opsionin me email qe ekemi selektuar me te kuqe ne fotografi, ku do te shtoni nje email tuajin dhe nje fjalekalim. Po te njejtin email te shtuar aty dhe pasi ta keni përfunduar regjistrimin, na e dergoni neve ne cilin do kontakt tonin qe janë: +38970900111 (Viber, WhatsApp) email: aktivizo@sin-flix.com

 

Pasi ta kemi shtuar emailin tuaj ne librarin tonë, ne ju dërgojm mbrapsht juve nje link mbi te cilin ju klikoni per te marr qasje në permbajtjen tonë.

Në momentin që ju keni klinkuar ne linkun, që jua kemi dërguar ne, ju keni pranuar përmbajtjen tonë dhe dotë ju paraqitet kjo fotografi, në celularin tuaj:

Do të bëni log in me emailin dhe passwordin qe e keni krijuar me heret ne PLEX aplikacion dhe do te beni Sign In ku do tju paraqitet kjo fotografi:

Dhe nëse e shikoni SIN-FLIX-in siç e kemi nenvizuar ne fotografi, atëher gjithcka është në rregull me pranimin e përmbajtjes tonë.

 

Prap se Prap, për çdo paqartësi e vështirësi, ne jemi gjith kohen me ju, për të ju ndihmuar.