Një ofertë e zjarrt me rreth 10.000 tv kanale dhe + Platforma SIN-FLIX me gjithë përmbajtjen e Filmave dhe Serialeve të titruara në shqip, me vetëm 120 eur. në vit {12 muaj)… Na kontaktoni në kontaktet e Tona:

Për më tepër informacione rreth IPTV ju do te informoheni nëse vizitoni faqen oficiale duke klikuar në www.sinaniiptv.com

info@sin-flix.com
+38970 900 111 (Viber, WhatsApp)