Nëse dëshironi të merrni më tepër informacione rreth SIN-FLIX mos hezitoni të na kontaktoni në emailin tonë: info@sin-flix.com .

Nëse dëshironi aktivizimin e SIN-FLIX na kontaktoni në email: aktivizo@sin-flix.com

Dhe për gjithçka e keni në dispozicion numërin e telefonit +38970 900 111 (Viber, WhatsApp).