Nga tani, shumica e permbajtjeve, do të suportojn titra (subtitle), në gjuhët: Shqip, Maqedonisht, Turqisht, Serbisht dhe Greqisht. Pasi ta keni zgjedhur filmin që dëshironi ta shikoni, nëse filmi po ecën pa perkthim, atëher ju kërkoni opsionin Subtitle dhe zgjedhni se në cilën gjuhë dëshironi ta shikoni filmin…

Do të bëjmë të pamundërën, që në të ardhmen, të gjitha përmbajtjet tona, të jen me kët opcion.