PLEX, e keni në dispozicion në çdo sistem operativ siç janë: Windows ( plex.tv ), iOS ( App Store), Android ( Play Store), SMART TV (Apps), Android TV (Play Store)…

Gjithçka duhet të bëni , është të downloadoni në sistemin tuaj aplikacionin PLEX dhe ta krijoni nje akont të ri nëse skeni një me an të emailit (email Sign-up) dhe po të njejtin email të naj dergoni neve në e-mail:
aktivizo@sin-flix.com ,
ose nëpërmjet Viber-it, WhatsApp-it në numër +38970 900 111
Leave a Comment on Si deri tek PLEX

Leave a Reply

Your email address will not be published.