Sin-Flix është një databaz e mbushur dhe që përditësohet e mirëmbahet çdo ditë, përplot me filma dhe seriale, me perkthime (subtitle) shqip. Ju mundeni të keni qasje ne atë përmbajtje me anë të aplikacionit PLEX, që ekeni në dispozicion në çdo sistem operativ siç janë: Windows, iOS, Android, SMART TV, Android TV…

Nëse ju shfaqni interes për platformën tonë, gjithcka ju duhet juve, është të na kontaktoni ne ndonjë nga format që i keni në dispozicion në sekcionin e Kontakteve.

Për të pasur një kualitet të pandërprerë dhe me rezolucion të shkëlqyer, ju duhet të posedoni internet linjë minimale për kanalet me kualitet standard, jo më pak se 3 mbs.

Po ashtu duhet të posedoni një Smart Tv (Samsung ose LG) ose një Android OS (TV, Box, Celular) ose Apple iOS (AppleTv ose iPhone), gjithashtu platforma jonë është e disponueshme edhe në Windows OS.

Platforma ynë, për të ju ofruar shërbime sa më kualitative, mundohemi që sa më tepër të ruajm privatësinë dhe kualitetin e shërbimit që u ofrojm juve klient të dashur.

Duke pasur parasyshë se një abonim, një link shërben për vetëm një Person dhe me tepër aparate, me qëllim që ju mos të keni ngarkes në një abonim dhe të fitoni linjë sa më kualitative. Në të kundertën, sistemi ynë mund të kap 2xIP  ose 2xMac Numëra dhe të suspendoheni nga sistemi ynë. Pra para se të ndërmerrni ndonjë hap të këtillë, ju lutem na kontaktoni në info@sin-flix.com

Mos publikoni linja!!!

Sin-Flix ju ofron Ndihmë dhe support 24h/7d.